Alpha forum

Pozdravljeni na portalu Sony in Minolta uporabnikov
Danes je Po sep 06, 2010 1:49 pm

Časovni pas: UTC + 1 ura [ DST ]

Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 45 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5  Naslednja
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Re: Razmišlanje za krajše foto potovanje
OdgovorObjavljeno: To jul 27, 2010 10:47 pm 
Odsoten
ISO 800

Seveda drži tudi z moje strani.
Ker sva s šiljotom oba iz mb, bi bilo po mojem najbolj smiselno, da jaz moje baterije prej spravim do njega, če se bosta vidva potem z motorji okrog lovila... ;-)

Na vrh

OdgovorObjavljeno: Sr jul 28, 2010 5:06 am 
Odsoten
ISO 100 FANATIC LOVER
Uporabniški avatar

Kraj: Logatec
:lolno: Če bo tako vreme, me ravno ne bo vleklo na motor. Vsekakor pa bom probal priti z motorjem ker z mojim kinder jajčkom avtom ni zanimivo na take fure fozit. :lol: Sej bo bolj ko bom mel audija :eh: Enkrat že, pa če tud za odpravnino pri upokojitvi. :D

PS: Dajte si baterije podpisat, da ne bom mešal pri vrnitvi in bo huda krvi ala jaz sem dal novo dubil pa čist zgonjeno. Zgoraj v utorček ena nalepka z imenom bo čisto dovolj.

Na vrh

OdgovorObjavljeno: Če avg 05, 2010 7:19 pm 
Odsoten
ISO 200

Kraj: Maribor
Odločitev je padla! Jaz grem tudi v Brno na MotoGP. So mi moji "bajkerji" iz Bizeljskega kost vrgli, boljša polovica je "podpisala dovolilnico", tak da je to to.
Grizliboy, če ti je kaj v pomoč mi štartamo v soboto zjutraj okoli 8h iz Maribora, z motorji seveda, kje točno pa bomo gor, pa ti ne znam povedat, ker so dečki že vse zorganiziral, tak da je moje samo, da vržem rit na motor in uživam v bikerskem vikendu. Če se ti to kako okvirno prekriva s tvojim planom, lahko narediva predajo baterij kr mimgrede.

LP

Na vrh

OdgovorObjavljeno: Če avg 05, 2010 7:51 pm 
Odsoten
ISO 1600

Kraj: Krško
Ni glih merodajno, ampak bom vseeno napisal svojo izkušnjo. V nedeljo sem bil v Budimpešti na F1. Sicer je bil res samo en dan, ampak sem dosti slikal in od okoli sedmih zjutraj do štirih popoldne sem z A100 nafilal eno 4GB kartico (slikal vse v RAW) in baterijo spraznil za polovico (dve črtici od štirih). Slikal sem skoraj vse z objektivom 100-300mm, nekaj malega tudi 35-105mm, za široki kot sem imel pa NEXa s 16mm objektivom (nekaj slik in par filmčkov, kartica ni problem, baterije je šlo pa 40%). Iz tega sklepam, da bi za cel vikend na A100 imel za 8 ali 12 GB kartic in 2 bateriji vrh glave.

Na vrh

OdgovorObjavljeno: Če avg 05, 2010 10:04 pm 
Odsoten
ISO 100 FANATIC LOVER
Uporabniški avatar

Kraj: Logatec
Ja mi gremo že v petek ob 15.00, Jaz bom po vsej verjetnosti na G stojišču. Za baterije vas bom pa za vikend poklical, da se dogovorimo.

Miran Amon, se strinjam za baterijo in spominsko kartico, vendar sem sam po naravi bolj ziheraške sorte in imam raje malce več kot pa ravno še dosti ali celo premalo. Sam sem z rawom nafilal 4+1 gb kartici na modelarski tekmi že v enen dopoldnevu, tako da je precej odvisno koliko slikaš. Jaz sem frendu s katerim grem v brno že povedal, da grem slikat in ne gledat. Občutek imam, da je na motorističnih dirkah več slikanja, že zaradi precej manjših in okretnejših motorjev v primerjavi z F1 in s tem težjim ujetjem kvalitetnih slik, za povrh vsega pa se tudi več prehitevajo in če imaš srečo ujameš tudi kak padec.

Sicer pa ko pridem nazaj poročam koliko od 2671 slik sem uspel posneti. 8-) :lol:

Na vrh

OdgovorObjavljeno: Pe avg 06, 2010 4:05 pm 
Odsoten
ISO 200

Jaz nimam pojma na katerem delu dirkališča bomo, ker sem čist tak notr padu v že organizirano zadevo (kameradi so bili že večkrat in imajo vse pod kontrolo).

Jutri grem v Brežice (domov domov), od tam pa na Ptuj na eno čago, tak da bom bol leteči. V nedeljo pa sem "fraj" in še mislim, da je lepo vreme napovedano, če te bo na motor vleklo. Zdaj grem dat batarije filat, da se ne boš še s tem zaj..., ker če boš jih imel več to kr traja z enim polnilcem.

Malo me skrbi glede slikanja, kolk bom kaj z 70-200G dosegel, najdaljši objektiv, ki pa ga premorem pa je KM 75-300, samo ne vem, če je to dost hitr objektiv za dirke. No, bomo vidli, so rekli slepci.

LP

Na vrh

OdgovorObjavljeno: So avg 07, 2010 10:02 am 
Odsoten
ISO 800

Sem tudi sam bolj "leteči" te dni, raje pokliči malo prej, da se za sigurno dobimo...

Bateriji pa že polnim ;-)))

lp
Matjaž

Na vrh

OdgovorObjavljeno: Sr avg 11, 2010 8:51 pm 
Odsoten
ISO AUTO

Kraj: Bizeljsko
siljo je napisal/-a:
Odločitev je padla! Jaz grem tudi v Brno na MotoGP. So mi moji "bajkerji" iz Bizeljskega kost vrgli, boljša polovica je "podpisala dovolilnico", tak da je to to.
Grizliboy, če ti je kaj v pomoč mi štartamo v soboto zjutraj okoli 8h iz Maribora, z motorji seveda, kje točno pa bomo gor, pa ti ne znam povedat, ker so dečki že vse zorganiziral, tak da je moje samo, da vržem rit na motor in uživam v bikerskem vikendu. Če se ti to kako okvirno prekriva s tvojim planom, lahko narediva predajo baterij kr mimgrede.

LP

Ja če pa bizelanci organizirajo pol bo pa itak vse :thumbup:

Ta vikend (15.8.) bo na letališču v Lescah potekalo srečenje letečih modelov, 11. in 12. 9. pa se obeta velik airshow v Rivoltu ob 50. obletnici Frecce Tricolorejev.

Na vrh

OdgovorObjavljeno: Sr avg 11, 2010 10:20 pm 
Odsoten
ISO 200

Oj mobil11. A si ti prav z Bizeljskega? Pol se sigurno poznava, ker sem jaz v "originalu" iz Brežic, pa fotra imam v Gregovcah,... A ti tudi prideš na MotoGP?

LP

Na vrh

OdgovorObjavljeno: Če avg 12, 2010 9:37 am 
Odsoten
ISO AUTO

Kraj: Bizeljsko
Stara vas (blizu gostilne Kocjan) :D Na MotoGP žal ne grem :roll:

Na vrh

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 45 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5  Naslednja

Časovni pas: UTC + 1 ura [ DST ]

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu

Išči za:
Pojdi na: